Web

PJ Lovers

URL: www.pjlovers.hu
Megrendelő: Careforyou Kft.
Projekt: "Egyszer volt hol nem volt... arra gondoltam, egyszer olyan dolgot teszek majd, amivel az embereknek örömet okozhatok. Valami különlegesre vágytam…

Az ötlet egy kis híján kudarcba fulladt ajándék kereséssel született meg. Szerettem volna egy kivételes dologgal meglepni a barátaimat. És lévén lányokról van szó, egy semmihez sem fogható ruhadarabra gondoltam. Például egy pizsama. Igen, egy pizsama, ami nem feszes, viszont nagyon kényelmes, ami nem nejlon, viszont tiszta pamut, ami nem silány minőségű és netán megfizethető. Egy olyan darab, amiben akár délig is ágyban lehet maradni, mert egyszerűen élvezet benne lenni. Majd arra gondoltam, milyen jópofa lenne a férjemet is meglepni egy egyedi darabbal, sőt a kislányomra is ráférne már egy új szett. Még nagyszerűb volna- gondoltam-, ha a család minden tagja egyforma pizsamába bújhatna, az lenne aztán az igazi móka! És rájöttem, nem tudom hova menjek. Nincs ilyen hely. Az ajándékvásárlás majdhogynem elmaradt, de végül azért nagy nehezen megoldódott- legalábbis ami a barátnőket illeti.

Ekkorra már jó néhány külföldi és hazai méteráru forrást ismertem, és mivel mindig is munkám szerves része volt a kreativitás, stílus és esztétikum, eldöntöttem belevágok...

Így született meg a PJ- azaz Pajama- Lovers, röviden PJL, ami annyit tesz, "pizsama rajongók". A pizsama márka, ami fő küldetésének tekinti, hogy pizsamáival hozzájáruljon a nyugodt és kényelmes alváshoz, hogy minden nap mosolyt csaljon az egész család arcára. Hogy egyszerűen jól induljon minden nap és vidáman is érjen véget.
Válogatott, 100 % pamut alapanyagú pizsamáink manufaktúrális keretek között készülnek egyedi szabásminták alapján.

Remélem mindenki, aki a PJL pizsamát választja, akkora örömét leli benne, mint mi, akik szívvel- lélekkel készítjük azokat."

A PJ Lovers alapítója

Feladat: a cég arculatának megállmodása és megvalósítása mellett egy keretrendszerbe illeszkedő webdesign grafikai megalkotása.